Herplaatsing

Heeft u een Korthals Griffon en wilt u de hond door omstandigheden herplaatsen of zoekt u een oudere Korhals Griffon, dan kunt u contact opnemen met: Carmen Wolters telefoon 06 28 31 06 23 of via e-mail herplaatsing@griffonkorthals.nl

 

Herplaatshond(en) (momenteel 2)
Fedor van het Schilp Velt

  

Fedor is een 10 jaar oude reu, geboortedatum 5 november 2008.  Sinds zijn baas is overleden kan zijn echtgenote Fedor niet het leven bieden waar de hond recht op heeft.  De hond is vroeger mee geweest op jacht en is fanatiek op hazen en katten.  Andere honden en kinderen is in principe geen probleem.
Volgens informatie van de echtgenote is hij nog nooit voor ziekte of kwaal bij veearts geweest. Heeft hij een hele goede eetlust. Overdag zit hij in ren met hok en s nachts in een hok in een schuur. Toen Fedor als pup bij hun kwam, hebben ze hem de eerste  maanden bij hun in huis gehouden. Hij heeft een evenwichtig karakter. Fedor luistert goed. Wilde zijn baas (haar man) heel graag plezieren. Heeft een zacht karakter. Loopt heel rustig mee aan de riem. Kan ook los bij  haar lopen, maar doet hij een haas/konijn op, dan luistert hij niet meer naar haar. Komt  wel altijd weer terug.Hij is ook waaks. Aandacht vindt hij heerlijk! Maar hij kan heel goed alleen zijn. Nog één puntje: hij is niet aan wegverkeer gewend.  

Mocht u geïnteresseerd zijn in Fedor, stuurt u dan een mail naar herplaatsing@griffonkorthals.nl

Boelie v.d. Boomgaard, roepnaam Bruno (onder voorbehoud herplaatst)

Wegens overlijden van zijn baas,  moet Boelie v.d. Boomgaard helaas geherplaatst worden. Boelie (Bruno) is geboren op 7 maart 2015.  Hij is een gecastreerde reu en een echte huishond.  Volgens zijn eigenaresse is hij erg lief en zeer gehoorzaam.  Vriendelijk naar kinderen en voor zijn leeftijd nog best speels.  Hoe Bruno met katten omgaat, is niet bekend.

Mocht u geïnteresseerd zijn in Bruno, stuurt u dan een mail naar  herplaatsing@griffonkorthals.nl

Op dit moment  staan er verder geen herplaatshonden op de lijst.
Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u contact opnemen met Carmen Wolters telefoon 06 28 31 06 23 of via e-mail herplaatsing@griffonkorthals.nl